Boutique

Άδεια οδήγησης ανταλλαγή Μόντρεαλ
Πληρωμή ενοικίου αυτοκινήτου για δοκιμή οδήγησης SAAQ
15 novembre 2018
Обмен водительскими правами Монреаль
Оплата аренды автомобиля за тест вождения SAAQ
15 novembre 2018
Show all

Plata pentru inchiriere auto pentru testul de conducere SAAQ

$65,00

Description

Compania noastră oferă închiriere de mașini pentru un test de conducere în centrul de examinare situat la 855 Henri-Bourassa Boulevard West din Montreal.

Cum se rezervă o mașină pentru testul de conducere SAAQ?

  • Faceți plata și rezervați mașina utilizând site-ul nostru. Folosim soluția de plată PayPal. Important: Nu trebuie să aveți un cont PayPal pe care să-l plătiți cu cardul de credit pe site-ul nostru. PayPal este doar intermediarul pentru a trimite plata.
  • Avem zeci de vehicule disponibile și închirierea de vehicule este garantată. Nu trebuie să vă faceți griji în legătură cu disponibilitatea. Disponibilitatea este 100% garantată.
  • Odată ce plata a fost încheiată, trebuie să vă ridicați dovada de închiriere la biroul nostru de închiriere situat direct la stația de metrou Henri-Bourassa. Aici este adresa noastră: 410 Henri-Bourassa East, Suite 202, Montreal, QC, H3L 1C4
  • Cu dovada dvs. de închiriere în mână, pur și simplu trebuie să mergeți la biroul SAAQ și să prezinte această dovadă de arendă. Evaluatorul SAAQ va avea cheile în mână și vă va îndruma către vehiculul închiriat.
  • Nu trebuie să ne dați data și ora examenului. Vă garantăm disponibilitatea să fie liniștiți!

Biroul nostru este deschis de luni până vineri între orele 9:00 și 17:00. Planificați să vă petreceți cel puțin 30 de minute înainte de examen pentru a obține dovada închirierii.

Vous aimerez peut-être aussi…