Boutique

Монреальский тест вождения
Приобретите 1-часовой урок вождения.
15 novembre 2018
Монреальский тест вождения
Αγοράστε ένα 1ωρο μάθημα οδήγησης.
15 novembre 2018
Show all

Achiziționați o lecție de conducere de 1 oră.

Original price was: $89.00.Current price is: $75.00.

Obțineți o evaluare gratuită de 30 de minute la achiziționarea primei ore de conducere la noi.

Această evaluare mai mult decât necesară ne va permite să stabilim un plan de acțiune și obiectivele lecției dumneavoastră de conducere. Acest lucru vă va permite să vă adaptați comportamentul pentru a satisface cerințele impuse de examenul practic SAAQ.

Description

Profesorii noștri au certificări valabile și actualizate și permise de predare, oferindu-vă lecții de conducere de calitate, structurate. Profesorii noștri sunt răbdători și înțeleg de tine. Ei acceptă ritmul de învățare și vor depune toate eforturile pentru a vă adapta stilul de conducere pentru a vă garanta succesul în timpul testului de conducere. Achiziționați o lecție de conducere de 1 oră cu încredere de la echipa noastră de instructori calificați.

Instructorii noștri utilizează rețele de evaluare similare celor ale evaluatorilor guvernamentali. Vă oferim o copie a acestei grile de evaluare completate când terminați o oră de conducere cu unul dintre profesorii noștri. Acest raport vă va permite să vă cunoașteți domeniile de îmbunătățire și mai ales să cunoașteți exigențele exacte ale testului de conducere SAAQ.

  • Durata (1 oră)
  • Plecare din: 410 Henri-Bourassa East, Montreal, (stația de metrou Henri-Bourassa)

Vous aimerez peut-être aussi…