Aveți un test de conducere programat la SAAQ Laval și doriți să închiriați o mașină pentru testul dvs.?
Avem soluția perfectă pentru tine!

Oferim serviciul de închiriere auto SAAQ pentru centrul de examinare situat la 1545 Boul Le Corbusier, Laval.

Cum funcționează rezervarea unei mașini pentru testul de conducere SAAQ?

  • Faceți plata și rezervarea mașinii dvs. utilizând site-ul nostru web. Folosim soluția de plată PayPal. Important: nu este necesar să aveți un cont PayPal pentru a plăti cu cardul dvs. de credit pe site-ul nostru web. PayPal este doar intermediarul care trimite plata.
  • Inchiriere 100% garantata! Avem întotdeauna vehicule disponibile pentru testare. Nu trebuie să vă faceți griji cu privire la disponibilitate.
  • După finalizarea plății, unul dintre agenții noștri de servicii pentru clienți vă va contacta. În ziua examenului dvs., mașina și personalul nostru vă vor aștepta în parcarea centrului de examinare pentru a vă oferi cheia, precum și documentele de înregistrare și asigurare. Odată ce documentele și cheia în mână, va trebui pur și simplu să vă prezentați în biroul SAAQ.

Nu trebuie să ne spuneți data și ora examenului înainte de a efectua plata. Garantăm că disponibilitatea va fi asigurată!

Aveți de gând să mergeți la parcarea SAAQ cu cel puțin 30 de minute înainte de examen pentru a colecta cheia și documentele menționate mai sus.

De asemenea, trebuie să știți că puteți plăti și pentru închiriere direct în birourile noastre.

Tariful de închiriere plătit prin internet este stabilit la: 60,00 USD taxe incluse
Rata de închiriere plătită în birourile noastre este stabilită la 70,00 USD taxe incluse.
Economisiți 10 USD dacă plătiți pe site-ul nostru.