Ai un test de conducere în curând și vrei să te pregătești corect?

Permisul de conducere este încă eliberat de țara de origine până în ziua de azi? Vrei să schimbi permisul de conducere sau să completezi traducerea de la cea din cea din Quebec?

Vă recomandăm cu tărie să faceți câteva ore de lecții de conducere și lecții pentru a vă adapta conducerea la rețeaua din Quebec.

Adesea, în câteva ore, vă putem ajuta să vă adaptați conducerea la stilul particular de conducere din Quebec.

Scopul examenelor de conducere din Quebec este să vă verificați cunoștințele cu privire la codul de siguranță rutieră. În timpul testului dvs. de conducere rutieră, vi se va cere să vă demonstrați abilitățile de conducere. Demonstrația se desfășoară pe un traseu rutier în compania unui evaluator. Acest evaluator este un angajat al SAAQ (angajat al Guvernului Quebec). Examenul și călătoria rutieră durează aproximativ 30 până la 45 de minute.

Configurațiile rutiere din Quebec sunt specifice. Nu trebuie să manifestați niciodată ezitări, mai ales în timpul testului de conducere.

Profesorii noștri vă vor conduce pe aceleași rute folosite de evaluatorii SAAQ. Profesorii noștri sunt pe deplin conștienți de specificul și circuitele de examinare utilizate de evaluatori la centrul de examinare Laval. Acest lucru vă permite să conduceți pe configurații identice cu cele ale testului practic de conducere.

Profesorii noștri dețin certificări valide și la zi și licențe de predare. Acest lucru vă permite să primiți lecții de conducere structurate și de calitate. Profesorii noștri sunt răbdători și vă înțeleg. Evident, ei acceptă ritmul dvs. de învățare. Scopurile lor sunt să vă permită să treceți testul de conducere pentru prima dată.

Instructorii noștri folosesc grile de evaluare identice cu cele ale evaluatorilor guvernamentali. Vă vom oferi o copie a acestei grile de evaluare completate când terminați o oră de conducere cu unul dintre profesorii noștri. Acest raport vă va permite să cunoașteți punctele dvs. de îmbunătățit și mai ales să cunoașteți cerințele exacte ale testului de conducere SAAQ.

Tarifele noastre sunt următoarele:

59,00 USD pe oră taxe incluse.

Sunați-ne pentru a verifica disponibilitatea instructorilor noștri. Sunați la 514-416-1580 oferim lecții de conducere 7 zile pe săptămână între 8:00 și 20:00