În curând aveți un test de conducere și doriți să vă pregătiți în mod adecvat?

Aveți un permis de conducere eliberat de țara dvs. de origine și doriți să efectuați schimbul permisului de conducere sau să finalizați traducerea licenței dumneavoastră cu cea din Quebec?

Vă sfătuim cu tărie să faceți niște cursuri de conducere în Montreal cu școala noastră de șofer specializată în acest domeniu.

Adesea în câteva ore, vă putem ajuta să vă adaptați stilul de condus unic al Quebecului.
Scopul conducerii examenelor în Québec este de a vă verifica cunoștințele despre legile și reglementările din Codul de siguranță al autostrăzilor. În timpul testului de conducere, vi se va cere să vă demonstrați abilitățile de conducere prin luarea unui traseu pe rețeaua rutieră cu un evaluator al angajaților de la SAAQ (angajatul guvernului din Quebec). Examinarea și ieșirea pe șosea durează aproximativ 30-45 de minute.

Configurațiile rutiere din Quebec sunt unice și nu trebuie în niciun moment să ezitați în special în timpul testului de conducere.
Școala noastră de șoferi se află la mai puțin de 5 minute de centrul de examinare SAAQ pe bulevardul Henri-Bourassa. Aveți șansa de a conduce pe aceleași drumuri și configurații utilizate de evaluatorii SAAQ împreună cu profesorii noștri. Profesorii noștri sunt familiarizați cu specificul și circuitele de examinare utilizate de evaluatori la Centrul de examinare Henri-Bourassa. Acest lucru vă permite să conduceți pe configurații identice cu cele ale testului de conducere.

Profesorii noștri au certificări valabile și actualizate și permise de predare, oferindu-vă lecții de conducere de calitate, structurate. Profesorii noștri sunt răbdători și înțeleg de tine. Ei acceptă ritmul de învățare și vor depune toate eforturile pentru a vă adapta stilul de conducere pentru a vă garanta succesul în timpul testului de conducere.

Instructorii noștri utilizează rețele de evaluare similare celor ale evaluatorilor guvernamentali. Vă oferim o copie a acestei grile de evaluare completate când terminați o oră de conducere cu unul dintre profesorii noștri. Acest raport vă va permite să vă cunoașteți domeniile de îmbunătățire și mai ales să cunoașteți exigențele exacte ale testului de conducere SAAQ.

Tarifele noastre sunt:
• 75,00$  pe oră Impozitele sunt incluse.

Sunați-ne pentru a verifica disponibilitatea instructorilor noștri sunând la numărul 514-416-1580 Oferim lecții de conducere 7 zile pe săptămână de la 8am la 8pm