Boutique

αυτοκινήτου για την εξέταση SAAQ Dorval
Πληρώστε την ενοικίαση αυτοκινήτου για την εξέταση SAAQ Dorval
3 décembre 2018
автомобиля для экзамена SAAQ Dorval
Оплатите прокат автомобиля для экзамена SAAQ Dorval
3 décembre 2018
Show all

Plătește închirierea mașinilor pentru examenul SAAQ Dorval

Original price was: $75.00.Current price is: $65.00.

Nu uita! După efectuarea plății, trebuie să vă prezentați la biroul nostru pentru a ridica documentul oficial de închiriere înainte de ziua examenului!

En rupture d'inventaire

Description

Compania noastră oferă servicii de închiriere de mașini pentru teste de conducere la Centrul de Examen SAAQ situat la 2350 Boul Hymus, Dorval, QC.

 

SAAQ procesul de rezervare de închiriere auto

  • Faceți plata și rezervați mașina utilizând site-ul nostru. Folosim soluția de plată PayPal. Important: Nu este nevoie să aveți un cont PayPal pe care să-l plătiți cu cardul dvs. de credit pe site-ul nostru. PayPal este doar intermediarul pentru a trimite plata.
  • Avem zeci de vehicule disponibile și contractul de leasing este garantat. Nu trebuie să vă faceți griji în legătură cu disponibilitatea. Disponibilitatea este 100% garantată.
  • Odată ce plata este efectuată, este obligatorie prezentarea acesteia la biroul nostru pentru a obține documentul oficial de rezervare împreună cu dovada plății la următoarea adresă:
  • Odată ce documentul de rezervare oficial este în mână, va trebui pur și simplu să vă prezentați în ziua examenului la centrul de examene SAAQ. Evaluatorul SAAQ vă va îndruma către vehiculul închiriat.
  • Nu trebuie să ne dați data și ora examenului. Vă garantăm disponibilitatea să fie liniștiți!

Nu uita! După efectuarea plății, trebuie să vă prezentați la biroul nostru pentru a ridica documentul oficial de închiriere înainte de ziua examenului!

Ore de afaceri pentru a recupera documentul oficial de rezervare:

De miercuri până vineri între orele 11h și 19h

Sâmbătă și duminică: 10h la 17h

*** Suntem inchisi intre orele 14.00 si 15.00 ***