Έχετε σύντομα μια δοκιμασία οδήγησης και θέλετε να προετοιμαστείτε επαρκώς;

Έχετε άδεια οδήγησης που εκδόθηκε από τη χώρα προέλευσής σας και θέλετε να πραγματοποιήσετε την ανταλλαγή της άδειας οδήγησης ή να συμπληρώσετε τη μετάφραση της άδειας χρήσης σας σε εκείνη του Κεμπέκ;

Σας συμβουλεύουμε θερμά να πάρετε κάποια μαθήματα οδήγησης στο Μόντρεαλ με την σχολή οδήγησης μας εξειδικευμένη σε αυτόν τον τομέα.

Συχνά μέσα σε λίγες ώρες, μπορούμε να σας βοηθήσουμε να προσαρμόσετε την οδήγηση σας στο μοναδικό στιλ οδήγησης του Κεμπέκ.
Ο σκοπός της οδήγησης εξετάσεων στο Québec είναι να επαληθεύσετε τις γνώσεις σας για τους νόμους και τους κανονισμούς του Κώδικα Ασφάλειας Αυτοκινητοδρόμων. Κατά τη διάρκεια της δοκιμής σας οδήγησης, θα σας ζητηθεί να αποδείξετε τις ικανότητες οδήγησης σας λαμβάνοντας μια διαδρομή στο οδικό δίκτυο με έναν αξιολογητή εργαζομένων από το SAAQ (Κυβέρνηση του εργαζομένου του Κεμπέκ). Η εξέταση και η έξοδος στο δρόμο είναι περίπου 30 έως 45 λεπτά.

Οι οδικές διαρθρώσεις του Κεμπέκ είναι μοναδικές και δεν πρέπει σε καμία περίπτωση να διστάζετε ιδιαίτερα κατά τη διάρκεια της δοκιμής οδήγησης.
Η σχολή οδήγησης μας απέχει λιγότερο από 5 λεπτά από το εξεταστικό κέντρο SAAQ στη λεωφόρο Henri-Bourassa. Έχετε την ευκαιρία να οδηγείτε στους ίδιους δρόμους και διαμορφώσεις που χρησιμοποιούν οι αξιολογητές του SAAQ με τους εκπαιδευτικούς μας. Οι καθηγητές μας είναι πολύ έμπειροι στα ειδικά και τα εξεταστικά κυκλώματα που χρησιμοποιούν οι αξιολογητές στο Εξεταστικό Κέντρο Henri-Bourassa. Αυτό σας επιτρέπει να οδηγείτε σε πανομοιότυπες ρυθμίσεις με εκείνες της δοκιμής οδήγησης.

Οι εκπαιδευτικοί μας έχουν έγκυρες και ενημερωμένες πιστοποιήσεις και άδειες διδασκαλίας, δίνοντάς σας ποιοτικά, δομημένα μαθήματα οδήγησης. Οι δάσκαλοι μας είναι υπομονετικοί και κατανοούν για εσάς. Αποδέχονται τον ρυθμό εκμάθησης και θα καταβάλουν κάθε δυνατή προσπάθεια για να προσαρμόσουν το στυλ οδήγησης ώστε να εξασφαλίσουν την επιτυχία σας κατά τη διάρκεια της δοκιμής οδήγησης.

 

Οι εκπαιδευτές μας χρησιμοποιούν δίκτυα αξιολόγησης παρόμοια με εκείνα των κυβερνητικών αξιολογητών. Σας δίνουμε ένα αντίγραφο αυτού του ολοκληρωμένου δικτύου αξιολόγησης όταν ολοκληρώσετε μία ώρα οδήγησης με έναν από τους δασκάλους μας. Αυτή η αναφορά θα σας επιτρέψει να γνωρίζετε τους τομείς βελτίωσής σας και ιδιαίτερα να γνωρίζετε τις ακριβείς απαιτήσεις της δοκιμής οδήγησης SAAQ.

 

Τα ποσοστά μας είναι:
• 75,00 δολάρια ανά ώρα
Περιλαμβάνονται οι φόροι.

Καλέστε μας για να ελέγξετε τη διαθεσιμότητα των εκπαιδευτών μας τηλεφωνώντας στο 514-416-1580 Προσφέρουμε μαθήματα οδήγησης 7 ημέρες την εβδομάδα από τις 8πμ έως τις 8μμ