Έχετε σύντομα ένα τεστ οδήγησης και θέλετε να προετοιμαστείτε επαρκώς;

Η άδεια οδήγησης εξακολουθεί να εκδίδεται από τη χώρα καταγωγής σας μέχρι σήμερα; Θέλετε να ανταλλάξετε την άδεια οδήγησης ή να ολοκληρώσετε τη μετάφραση από αυτήν στο Κεμπέκ;

Συνιστούμε ανεπιφύλακτα να πάρετε μερικές ώρες μαθήματα οδήγησης και μαθήματα για να προσαρμόσετε την οδήγησή σας στο δίκτυο του Κεμπέκ.

Συχνά μέσα σε λίγες ώρες, μπορούμε να σας βοηθήσουμε να προσαρμόσετε την οδήγησή σας στο συγκεκριμένο στυλ οδήγησης του Κεμπέκ.

Ο σκοπός των εξετάσεων οδήγησης του Κεμπέκ είναι να επαληθεύσει τις γνώσεις σας, όσον αφορά τον κωδικό οδικής ασφάλειας. Κατά τη διάρκεια της δοκιμής οδικής οδήγησης, θα σας ζητηθεί να αποδείξετε τις ικανότητές σας στην οδήγηση. Η επίδειξη πραγματοποιείται σε πορεία δρόμου στην εταιρεία ενός αξιολογητή. Αυτός ο αξιολογητής είναι υπάλληλος του SAAQ (υπάλληλος της κυβέρνησης του Κεμπέκ). Οι εξετάσεις και το οδικό ταξίδι διαρκούν περίπου 30 έως 45 λεπτά.

Οι διαμορφώσεις δρόμου στο Κεμπέκ είναι ειδικές. Δεν πρέπει να δείχνετε δισταγμό οποιαδήποτε στιγμή, ειδικά κατά τη διάρκεια του τεστ οδήγησης.

Οι καθηγητές μας θα σας οδηγήσουν στις ίδιες διαδρομές που χρησιμοποιούν οι αξιολογητές SAAQ. Οι εκπαιδευτικοί μας γνωρίζουν πλήρως τις ιδιαιτερότητες και τα κυκλώματα εξέτασης που χρησιμοποιούν οι αξιολογητές στο εξεταστικό κέντρο Laval. Αυτό σας επιτρέπει να οδηγείτε σε πανομοιότυπες διαμορφώσεις με αυτές του πρακτικού τεστ οδήγησης.

Οι καθηγητές μας διαθέτουν έγκυρες και ενημερωμένες πιστοποιήσεις και άδειες διδασκαλίας. Αυτό σας επιτρέπει να πάρετε δομημένα και ποιοτικά μαθήματα οδήγησης. Οι δάσκαλοί μας είναι υπομονετικοί και κατανοούν εσάς. Προφανώς, αποδέχονται το ρυθμό μάθησης. Οι στόχοι τους είναι να σας επιτρέψουν να περάσετε το τεστ οδήγησης την πρώτη φορά.

Οι εκπαιδευτές μας χρησιμοποιούν πλέγματα αξιολόγησης πανομοιότυπα με εκείνα των κυβερνητικών αξιολογητών. Θα σας δώσουμε ένα αντίγραφο αυτού του ολοκληρωμένου πλέγματος αξιολόγησης όταν ολοκληρώσετε μια ώρα οδήγησης με έναν από τους εκπαιδευτικούς μας. Αυτή η αναφορά θα σας επιτρέψει να γνωρίζετε τα σημεία σας για βελτίωση και ειδικά να γνωρίζετε τις ακριβείς απαιτήσεις του τεστ οδήγησης SAAQ.

Οι τιμές μας είναι οι εξής:

Περιλαμβάνονται φόροι 59,00 $ ανά ώρα.

Καλέστε μας για να ελέγξετε τη διαθεσιμότητα των εκπαιδευτών μας. Καλέστε στο 514-416-1580 και προσφέρουμε μαθήματα οδήγησης 7 ημέρες την εβδομάδα από τις 8πμ έως τις 8μμ