Έχετε προγραμματισμένο τεστ οδήγησης στο SAAQ Laval και θέλετε να νοικιάσετε ένα αυτοκίνητο για τη δοκιμή σας; Έχουμε την τέλεια λύση για εσάς!

Προσφέρουμε την υπηρεσία ενοικίασης αυτοκινήτων SAAQ για το εξεταστικό κέντρο που βρίσκεται στη διεύθυνση 1545 Boul Le Corbusier, Laval.

Πώς λειτουργεί η κράτηση αυτοκινήτου για το τεστ οδήγησης SAAQ; Κάνετε την πληρωμή και την κράτηση του αυτοκινήτου σας χρησιμοποιώντας τον ιστότοπό μας. Χρησιμοποιούμε τη λύση πληρωμής PayPal. Σημαντικό: Δεν χρειάζεται να έχετε λογαριασμό PayPal για να πληρώσετε με την πιστωτική σας κάρτα στον ιστότοπό μας. Το PayPal είναι μόνο ο μεσάζων για την αποστολή της πληρωμής. Εγγύηση 100%! Διαθέτουμε πάντα οχήματα για δοκιμή. Δεν χρειάζεται να ανησυχείτε για τη διαθεσιμότητα. Μόλις ολοκληρωθεί η πληρωμή, ένας από τους αντιπροσώπους εξυπηρέτησης πελατών θα επικοινωνήσει μαζί σας. Την ημέρα της εξέτασής σας, το αυτοκίνητο και το προσωπικό μας θα σας περιμένουν στο χώρο στάθμευσης του εξεταστικού κέντρου για να σας δώσουν το κλειδί καθώς και τα έγγραφα εγγραφής και ασφάλισης.

Μόλις τα έγγραφα και το κλειδί στο χέρι, θα πρέπει απλώς να παρουσιαστείτε μέσα στο γραφείο SAAQ. Δεν χρειάζεται να μας πείτε την ημερομηνία και την ώρα της εξέτασης πριν πραγματοποιήσετε την πληρωμή σας. Εγγυόμαστε τη διαθεσιμότητα να διασφαλιστεί! Σκοπεύετε να πάτε στο χώρο στάθμευσης SAAQ τουλάχιστον 30 λεπτά πριν από τις εξετάσεις σας για να παραλάβετε το κλειδί και τα έγγραφα που αναφέρονται παραπάνω.

Πρέπει επίσης να γνωρίζετε ότι μπορείτε επίσης να πληρώσετε για την ενοικίασή σας απευθείας στα γραφεία μας.

Η τιμή ενοικίασης που καταβάλλεται μέσω Διαδικτύου ορίζεται σε: 60,00 $ φόροι συμπεριλαμβάνονται Η τιμή ενοικίασης που καταβάλλεται στα γραφεία μας ορίζεται σε 70,00 $ φόρους συμπεριλαμβάνονται. Εξοικονομείτε 10 $ εάν πληρώνετε στον ιστότοπό μας.